Kepada yang minat warna pink tu, mungkin anda boleh beli peralatan dapur elektrik yang kami dah kumpulkan kat sini, semuanya warna merah jambu! 

Yang penting, semua boleh dibeli secara online di Shopee sahaja. Okay jom lihat senarai produk best yang mungkin anda boleh beli dan cuba!

  1. Monda Air Fryer 4.8 L (1300W)

Saiz pun besar juga dan harga dibawah RM200 saja.

Nak beli klik sini: https://shp.ee/q9mp53t

2. New 3 In 1 Electric Breakfast Machine, Multifunction Frying Pan, RM189+

Boleh gunakan alat ini untuk membuat breakfast!

Nak beli klik sini: shp.ee/pde42tz

3. KONKA Electric Oven, RM115

Nak beli klik sini: https://shp.ee/s2ycxaj

4. 2 Slot Bread Waffle Toaster, RM76+

Tak lengkap kalau takde toaster pink, so this is such a steal!

Nak beli kat sini: https://shp.ee/qhgk3j3

5. 3-IN-1 Multi-Function Electric Oven Breakfast, RM100

Breakfast maker, review best, plug malaysia, paling penting pink color & RM100 je!

Nak beli kat sini: shp.ee/646e9k3

6. Mistral Electric Cooker, RM61

Multicooker pink!

Nak beli di sini: https://shp.ee/3cu8shj

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like