Sekarang sedang berlangsung pameran buku BookXcess di Da Men Mall di Subang Jaya.

Pameran buku ini sudah pun bermula sejak 8 Ogos lepas sampai 30 September 2020 di tingkat LG, GF dan tingkat 1. Selain buku untuk semua lapisan umur ( buku kanak-kanak, dewasa, fiksyen dan sains fiksyen) terdapat juga ruang untuk duduk for adult & kids, ada meja for reading dan kawasan yang luas. 

Paling penting senang nak patuhi SOP sebab wajib pakai penutup muka dan periksa suhu sebelum masuk kat dalam, dan tak dibenarkan ramai-ramai dalam tu.

Ada banyak sangat pilihan buku for kids terutamanya education, fun and ada juga buku interaktif. Buku paling murah kitorang beli harga RM3.90 je, and buku berkualiti. 

PROMOSI

Disebabkan Bookxcess sedang menyambut ulang tahun mereka yang ke 13, terdapat diskaun 13% untuk ahli dengan pembelian RM60 ke atas. Selain itu juga, hanya dengan pembelian RM13 anda dapat menjadi ahli seumur hidup.

Jadi jangan lepaskan peluang korang book haul kat Bookxcess Da Men Mall sekarang! 

Untuk maklumat lanjut

Facebook: https://www.facebook.com/damenmall

Instagram: https://www.instagram.com/damenmall

Website: https://www.damen-mall.com/eventpromotion/book-xcess-fair

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like