Pernah dengar tak jamu moden? Yes ladies, sekarang jamu bukan didatangkan dalam bentuk kapsul macam dulu-dulu, tapi sekarang dah ada dalam sachet atau peket mudah dibawa ke mana-mana sahaja. Baru-baru ini saya telah diberikan 2 set Jamu Tun Teja ni oleh pengedar sah mereka iaitu Puan Aida Kayz  ( untuk cuba selepas selamat bersalin nanti insyaAllah ). Sebenarnya memang selalu dengar orang sebut-sebut mengenai Jamu Tun Teja ni, tapi tau ke apa dia?

Jamu Tun Teja ni sebenarnya sesuai di ambil oleh wanita yang ingin menjaga kecantikan dalaman, sebab kalau dalaman terjaga insyaAllah di luar pun cantik gorgeous. Ada lebih 11 ramuan herba di dalam Jamu Tun Teja ni termasuklah Manjakani, Akar Serapat dan juga Madu.

Dengar kata ramai wanita yang ingin mengandung, dapat rezeki selepas consume Jamu Tun Teja ni tau. Ni antara testimoni yang saya ambil di Facebook.

13 manfaat Jamu Tun Teja

  1. Mencegah masalah dalaman wanita jika kitaran haid yang tidak menentu.
  2.  Bagi wanita yang merancang untuk berkahwin. Sebaiknya pengambilan Jamu Tun Teja seawal 3 bulan sebelum majlis perkahwinan.
  3. Jamu Tun Teja diolah daripda bahan-bahan semulajadi Premium Quality yang SANGAT membantu menstabilkan hormon dalaman wanita, menguatkan struktur dan otot dinding rahim dan menyihatkan sistem peranakan wanita. Insyallah dengan izin-Nya, wanita-wanita yang sudah lama berkahwin dan belum mempunyai cahayamata, akan tercapai impian wanita-wanita ini (berdasarkan testimoni pengguna)
  4. Wanita berpantang selepas bersalin adalah digalakkan pengambilan Jamu ini kerana ia sangat membantu di dalam proses pemulihan luka dan pembersihan darah nifas di dalam rahim. * bersalin secara normal – seawal sehari selepas bersalin. * jika bersalin secara pembedahan – 7 hari selepas bersalin
  5. Wanita berpantang akibat keguguran (*semua peringkat keguguran)
  6. Mengembalikan keremajaan sistem peranakan dan tubuh badan yang menarik.
  7. Dengan pengambilan Jamu secara teratur, lemak berlebihan pada badan akan terbakar dan badan anda akan kembali kepada bentuk awal (sebelum melahirkan anak / sebelum berkahwin)
  8. Mengurangkan keputihan di miss V.
  9. Membantu wanita yang mengalami masalah peranakan jatuh / tombong
  10. Membantu wanita yang mengalami masalah senggugut dan Haid tidak teratur
  11. Membantu wanita yang mengalami masalah perut buncit selepas bersalin
  12. Menghilangkan rasa lesu dan letih tubuh badan, serta mengekalkan tenaga yang maksimum pada wanita.
  13. Ibu menyusu bayi, khasiat Madu berkualiti tinggi sangat membantu menambahkan penghasilan susu.

Bahan dan kandungan di dalam Jamu Tun Teja

  1. Halia Bara – melancarkan sistem peredaran darah, melegakan sakit otot dan sendi terutamanya belakang badan, pinggang, lesu badan, saluran pernafasan, tambahkan susu ibu, batuk dan sebagainya.
  2. Manjakani – Menguatkan otot vagina, kurangkan masalah keputihan, menghilangkan bau badan, menegangkan kulit
  3. Akar Serapat – mengetatkan faraj dan organ peranakan, mengatasi kelesuan ketika datang haid, memberikan tenaga, membuang toksin.
  4. Kulit Kayu Manis – merawat jeragat, membantu mengurangkan kolestrol, menghilangkan parut dan meningkatkan kesuburan.
  5. Acai Berry – membakar lemak berlebihan, membuang toksin dalam badan, mengurangkan iritasi kulit.
  6. Madu Asli – menambahkan susu badan, memberikan tenaga, tinggikan imunisasi badan, mengurangkan batuk dan asma.
  7. Lada Hitam – Membakar lemak berlebihan, membantu sistem penghadaman, memanaskan badan.
  8. Purasweet – mengurangkan kandungan gula dalam badan.
  9. Collagen, Vitamin C dan Hyaluronic Acid – menganjalkan kulit, memutihkan kulit dan merawat masalah jeragat dan jerawat.

Review produk Jamu Tun Teja

Masa dapat produk ni rasa teruja sangat tapi tahu tak boleh cuba sebab tengah mengandung. Jadi kita pun take a sip ( sikit je rasa ) dan kita suruh suami kita rasa. Haha. Kalau anda bajet, anda boleh ambil 1 pakej Jamu Tun Teja sehari atau selang sehari. Dan kalau nak kesan optimum anda boleh ambil 2 kali sehari selepas makan. Rasa Jamu Tun Teja ni seperti herba dan bahan asli. Memang terasa dia punya kulit kayu manis, madu, halia dan semua bahan dalam ni. Bukan manis sangat macam jus lain tau. Memang rasa macam makan jamu tapi dalam bentuk cecair.

Kalau nak khasiat dan manfaat optimum Jamu Tun Teja ni, korang boleh cuba tips di bawah:

  • Minum 3-4 liter air sehari
  • Jangan tinggal makan terutamanya sarapan
  • Ambil 2 paket sehari untuk kesan optimum
  • Bersenam sekurangnya 3-4 kali seminggu.
  • Ulang sampai dapat result yang anda inginkan!

Harga

1 kotak ( 15 paket ) harganya RM88 sahaja. Boleh bertahan 2 minggu.

Nak beli? Anda boleh dapatkan dari pengedar sah Jamu Tun Teja:

Aida Kayz – Whatsapp 016-2334384

Facebook: https://www.facebook.com/jamutuntejaempire/

Instagram: https://www.instagram.com/jamutuntejaempire/

.

 

2 Shares:
3 comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like