Tekanan kerja, gaya hidup yang sibuk dan penjagaan yang tidak sepadan dengan faktor persekitaran seperti pencemaran udara, UV dan sebagainya telah menyebabkan kulit kita mudah rosak, kendur, berkedut dan kering.

Ya, kehilangan perlindungan semula jadi kulit mengakibatkan banyak masalah termasuk kekeringan, kedutan dan kulit longgar.

        Pasukan penyelidikan DR.WU adalah pasukan yang pertama menghasilkan produk berasaskan squalene yang berasal dari tumbuhan pada tahun 2003, dan produknya telah disyorkan di kalangan pengguna dan pakar hasilnya.

DR.WU, jenama penjagaan kulit klinikal NO.1 Taiwan, memperkenalkan produk baru  untuk siri Ageversal iaitu Ageversal Multi-peptides Anti-aging Ampoule. Menggabungkan idea inovatif penyelesaian tanpa pembedahan untuk mencipta formula peptida platinum yang unik. Produk ini menggabungkan 10 peptida yang berbeza pada kepekatan 10%, yang berfungsi untuk memerangi penuaan yang meningkatkan taha penghidratan kulit, mengurangkan kedutan dan mengetatkan kulit pada masa yang sama!

Kebaikan Ageversal Multi-peptides Anti-aging Ampoule

Diformulasikan dengan 10% kepekatan tinggi 10 jenis peptida (termasuk dipeptida, tripeptida, tetrapeptide, pentapeptida, hexapeptide dan octapeptide), yang meniru rawatan estetik untuk meremajakan kulit, mengurangkan kadar kedutan, keanjalan, garis-garis halus serta penyerapan cepat dan tidak melekit.

Dirumuskan dengan ekstrak tumbuhan yang jarang ditemui, pelbagai peptida, squalene dan bahan yang dipatenkan di dalam Ageversal.

DR.WU INTENSIVE FIRMING ESSENCE WITH AGEVERSAL, 150ml (RM209)

Intensive Firming Essence mempunyai kepekatan tinggi dengan teknologi anti-penuaan yang dipatenkan yang dapat memulihkan daya tahan dan menganjalkan kulit. Bahan utamanya – Ageversal menggabungkan ciri-ciri pelbagai peptida, yang boleh meningkatkan keanjalan kulit dan memulihkan fungsi asas kulit dan menambah hidrasi kulit.

DR.WU EXTRA REPAIRING LOTION WITH SQUALANE, 50ml (RM 249)

Ini adalah pelembap anti-penuaan yang ringan dan menyegarkan yang diformulasikan dengan teknologi anti-penuaan yang terkini, yang berkesan serta boleh memulihkan halangan kulit (skin barrier), mempercepat proses pembaikan semula jadi kulit dan melindungi kulit dari toksin dan alam sekitar.

DR.WU AGEVERSAL MULTI-PEPTIDES AMPOULE ANTI-AGING, 1.5ml * 7EA (RM 239)

Menggabungkan 10 jenis peptida yang berlainan (termasuk dipeptida, tripeptida, tetrapeptida, pentapeptida, heksapeptida dan octapeptide) pada kepekatan tinggi sebanyak 10%. Berkesan untuk mengurangkan kedutan, meningkatkan kolagen, mengekalkan ketumpatan kulit, dan menganjalkan kulit muka.

Setelah digunakan selama 7 hari berturut-turut, ia membantu melambatkan kekerapan kontraksi pada otot muka anda, meningkatkan kolagen, keanjalan, dan asid hyaluronik.

Nota: Ampul ini mengandungi kepekatan tinggi peptida yang aktif, oleh itu,  Dr Wu mencadangkan supaya menggunakannya terus selepas anda membuka ampul.

Dr. Wu AGEVERSAL kini boleh didapati di outlet Sasa seluruh negara.

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like