Bio Oil kini tampil dengan wajah baru yang lebih kotemporari dan seiring dengan pengguna masa kini setelah hampir sedekad berada di dalam pasaran di Malaysia.

Produk yang terkenal di dalam merawat kesan parut dan regangan kulit ini merupakan produk pilihan pelanggan kerana ia mengandungi campuran vitamin A dan E serta minya tumbuhan semulajadi Lavender, Kalendula, Rosemary dan Chamomile serta ramuan PurCellin Oil supaya semua ramuan aktif ini mampu diserap ke dalam kulit tanpa meninggalkan kesan minyak.

Pek Baharu

Pek baharu Bio Oil ini masih mengekalkan keunikan warna putih dan oren dan pek bersih dan segar serta dilengkapi dengan maklumat ringkas manfaat produk di atas kotak.

Bio Oil bukan sahaja  mampu merawat masalah kulit biasa, bahkan ia telah diuji dan terbukti  sesuai digunakan untuk mereka yang mempunyai kulit sensitif, hypoallergik,  dab aknegenik. Ia juga selamat digunakan oleh wanita hamil yang menghadapi masalah strecth mark pada kawasan peha, perut dan bahagian badan lain.

Harga

Bio Oil  boleh didapati pada harga RM34.95(60ml), RM58.25 (125ml) dan RM79.45(200ml) dan maklumat lanjut anda boleh layari www.bio-oil.com

1 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like