vivo, jenama telefon pintar global terkemuka dunia, hari ini melancarkan vivo V7 Plus yang kini boleh dibeli secara online di Lazada, Harvey Norman, Senheng dan SenQ  di seluruh negara.

Pelanggan Senheng dapat memiliki vivo V7 + dengan ansuran 0% untuk pelan pembayaran sehingga 24 bulan. Pelanggan juga akan ditawarkan program perdagangan eksklusif di Malaysia dimana pelanggan berhak mendapat rebat sehingga RM1800. Pelanggan hanya perlu membayar kira-kira RM62.46 sebulan untuk membeli telefon pintar kamera hadapan 24MP Softlight, V7 +! PlusOne.

Selain itu, pelanggan juga berhak mendapat jaminan 1 tahun percuma dan menerima Beg galas FIFA bernilai RM100 dan voucher Watsons bernilai RM10. Pelanggan Watsons juga akan berpeluang untuk memenangi telefon pintar vivo V7 + apabila mereka membeli di mana-mana cawangan Watsons di seluruh Malaysia pada bulan Oktober.

Untuk setiap pembelian dibuat di mana-mana kedai Watsons atau kedai dalam talian yang sepadan dengan jumlah, pembeli secara automatik layak menyertai Match the Receipt Contest. Sebanyak 14 telefon pintar akan diberikan sepanjang bulan Oktober kepada pemenang setiap 2 hari.

Di samping itu, pelanggan yang membeli vivo 7+ dari Lazada akan menerima Voucher Watson Percuma + dan beg FIFA Rusia 2018 Edisi Terhad dari 29 September hingga 15 Oktober 2017. Harga jualan Vivo V7 Plus adalah RM 1499.

Vivo V7 + telah mula dipasarkan bermula 29 September 2017, di dalam warna Crown Gold dan Matte Black pada harga RM1,499 di kedai konsep vivo, kedai telefon pintar dan gajet dan secara online.

1 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like