Jenama penjagaan kulit dari Perancis yang memenangi pelbagai anugerah global, Laboratoires Embryolisse, bakal membuat penampilan sulung di Malaysia buat kali pertama pada Mei 2020.

Embryolisse yang kini meraikan ulang tahun ke-70 dalam kepakaran dan kejayaan dermatologinya,telah menghasilkan pelbagai produk pakar yang sesuai untuk pelbagai jenis kulit – kulit biasa, sensitif, kering dan kusam.

Embryolisse juga telah memperkenalkan himpunan produk penjagaan kulit yang bertoleransi tinggi dan khusus memfokuskan dalam mengembalikan keseimbangan dan mengekalkan seri kulit wajah agar sihat dan cantik.

Kesemua produk Embryolisse adalah berkonsepkan formulasi yang unik –Physio-Cosmetology, iaitu satu perikatan di antara dunia penjagaan kulit dan kecantikan; terdiri daripada menggunakan bahan-bahan yang betul dengan dos yang tepat lantas mampu memberikan kelembutan kulit wajah dan membetulkan embalan agar mencantikkan kulit tanpa nampak lesu, penat dan menjadikan kulit lebih sensitif.

Pembersih wajah dan Pembersih Solekan
Koleksi pembersih wajah dan solekan ini memastikan kulit kekal bersih. Produk penjagaan kulit ini dihasilkan agar sesuai untuk semua jenis kulit, ia lembut membersihkan kulit lantas menjadikan kulit kelihatan segar dan sihat.

Pelembap
Produk pelembap pula cukup disarankan buat kulit yang terlalu sensitif serta kering. Dengan menggunakan produk ini, kulit menjadi lebih lembut dan mengembalikan keceriaan kulit juga menjaga lapisan luar kulit.

Lait-Crème Concentré (PRODUK TERBAIK sejak 1950) A miracle 5-in-1 product


Produk jualan terbaik sepanjang 70 tahun, Lait-Crème Concentrémenjadi pilihan pakar perubatan kerana mempunyai prestasi dan tolerasi tinggi untuk kulit, yang diwariskan dari generasi ke generasidan telah menjadi satu produk yang hangat dengan jutaan peminat seluruh dunia.

Krim pelembap pelbagai guna ini bukan sahaja melembapkan serta melindungi kulit, malah boleh digunakan sebagai asas solekan primer dan persediaan kulit untuk solekanyang lebih menyenangkan. Ia boleh digunakan sebagai krim pembersih solekan untuk membuang solekan pada wajah dengan kesan yang cukup lembut serta boleh digunakan pada waktu malam sebagai beauty mask untuk kulit yang licin, lembut dan berseripada keesokan harinya.

Lotion Micellaire (Losen Micellar)
Produk tunggal ini praktikal dan boleh digunakan untuk membersihkan kulit, mata dan bibir secara lembut. Losyen Micellar ini cukup halus dan sesuai juga pada kegunaan kulit sensitif –ia mengandungi misel (agen pembersihan halus) dalam larutan cornflower, bunga kamomil, air witch-hazel dan gabungan gliserin untuk melembutkan dan menghalusi ton kulit wajah.

Eclat du Regard (Mata Berseri)
Produk penjagaan mata dua fungsi:juru solek menggunakannya untuk memberi keserian pada mata serta ia mampu mengembalikan kelembapan agar kesan kontur matalebih lembut. Perangsang berseri yang licin untuk memperbaiki lingkaran hitam pada mata, bengkak dan keceriaan mata. Produk penstrukturan semula dan penjagaan pelempab dengan kandungan botani kompleks, metabiotik kaya dalam polisakarida dan vitamin PP, aloeveradan gliserin yang mampu memancarkan ekspresi amatan anda!

Boleh didapati di Guardian ataupun secara online

Produk ini dijual secara eksklusif di 152 kedai Guardian di seluruh negara dan juga platform online Zalora Malaysia (https://www.zalora.com.my/embryolisse/), Lazada Malaysia (https://www.lazada.com.my/shop/embryolisse-malaysia-official-malaysia) dan Shopee Malaysia (https://shopee.com.my/embryolisse.os).

Untuk informasi lanjut, sila lawati laman web https://www.facebook.com/embryolissemalaysia/atau https://www.instagram.com/embryolisse_my/

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like