Guardian Malaysia kini tampil dengan kempen Global Beauty Sale (GBS) dimana mereka membawa trend kecantikan terkini dari seluruh dunia,untuk memenuhi keperluan pelanggan dalam norma baharu.

Kempen selama sebulan dari 3 Nov hingga 2 Disember 2020 bakal mempamerkan produk kecantikan yang menjadi trend di seluruh dunia.

Inisiatif GBS ini bersempena dengan pelancaran outlet Guardian yang terkini di Suria KLCC yang mempamerkan produk kesihatan dan kecantikan terkini dan teknologi paparan baru. Transformasi kedai dibuat berdasarkan maklum balas pelanggan mengenai keperluan produk, kualiti dan harga mereka.

Global Beauty Sale (GBS) Guardian termasuk;

• BELI 1 tawaran PERCUMA 1 untuk lebih daripada 190 produk penjagaan diri

• Lebih dari 100 item Penjagaan Kulit pada harga RM11

• Nilai TERBAIK Setiap Hari – lebih dari 1,300 produk penting setiap hari dengan harga yang dikurangkan setiap hari

• Dapatkan skala Penimbangan Digital Smart Bluetooth PERCUMA dengan pembelian minimum RM220 bagi mana-mana produk Penjagaan Kesihatan dalam satu resit (selagi stok masih ada)

• Peralatan Dapur Silicon PERCUMA (set 3 pcs) dengan perbelanjaan minimum RM88 untuk sebarang produk Penjagaan Diri dalam satu resit

• Honda Civic BARU JENAMA yang akan dimenangi dalam Pertandingan SHOP, WAVE & WIN. Belanja minimum RM30 dan bayar dengan kad ATM MyDebit anda, ambil gambar slip transaksi anda, hantarkan foto anda dan berpeluang memenangi Hadiah Utama sebuah kereta baru.

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai produk kegemaran anda dengan potongan harga yang luar biasa semasa Jualan Kecantikan Global ini, sila lawati www.guardian.com.my dan #guardianmy.

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like