Baru-baru ini, Guardian Malaysia telahpun menyambut ulangtahun ke-53 di Malaysia dan ianya diadakan di stor utama mereka yang diberikan wajah baru iaitu stor di Suria KLCC.

Ia merupakan stor utama Guardian Malaysia yang memberi perkhidmatan kepada jutaan pelanggan di pusat membeli-belah bertaraf dunia itu sejak 1998. 

Semua kemasan dan lekapan telah direkabentuk untuk meningkatkan keterlihatan produk dan memberikan suasana membeli-belah yang lebih selesa, sama ada ia bahagian Korea atau Jepun.

  • Teknologi umur kulit Eucerin iaitu DermaAnalyser yang membantu pelanggan memahami kulit mereka dengan lebih baik
  •  Stor Maybelline – dipasang dengan Augmented Reality Filter yang menampilkan solekan maya dan alat solek dalam talian untuk membantu pelanggan mencari produk solekan terbaik.
  • Bahagian khas untuk produk penjagaan kulit, kosmetik dan penjagaan rambut Korea dan Jepun.
  • Dinding Kundal yang mempamerkan jenama penjagaan rambut terkemuka Korea yang hanya boleh didapati di Guardian.
  • Perkhidmatan farmasi tersedia 7 hari seminggu di stor ini menawarkan  perhatian penuh kepada pelanggan – terutamanya untuk tujuan pengisian ubat, pemeriksaan dan perundingan kesihatan
  • Bahagian Penjagaan Kesihatan yang diperluas merangkumi ruang khas untuk produk diabetes, mendidik pelanggan mengenai rancangan diet dan tip-tip pencegahan.
  • Rangkaian produk Own Brand Guardian yang pelbagai menawarkan kualiti dan nilai wang akan turut dipamerkan dengan jelas.

Jom join Guardian Malaysia Sambutan Ulangtahun Fit & Fab

Bagi meraikan pencapaian ini dan Ulang Tahun ke-53 Guardian, Guardian Malaysia akan melancarkan peraduan Sambutan Ulangtahun Fit & Fab. Banyak hadiah hebat menanti para pelanggan yang menyertai Cabaran #GuardianFITnFAB di TikTok yang mana akan berlangsung pada 16 Oktober sehingga 15 November. Hadiah-hadiah termasuk sebuah iPhone 11 Pro Max untuk pemenang utama, pengering rambut Dyson Supersonic untuk video Paling Kreatif, SONY PlayStation 4 untuk Video Paling Comel dan 8 hadiah saguhati iaitu baucar Guardian bernilai RM500 setiap seorang.

Kotak Hadiah Ulang Tahun Guardian Untuk Pelanggan

Selain itu, di stor-stor terpilih dan dalam masa tertentu, setiap pelanggan pertama yang berbelanja minimum sebanyak RM53, akan menerima Kotak Hadiah Ulang Tahun Guardian bernilai RM153. Kotak-kotak ini mengandungi kejutan istimewa daripada penaja-penaja yang terlibat, BioEssence, L’oreal, Maybelline, Pantene, Sunsilk, Canmake dan Catrice. Maklumat lanjut boleh didapati di Facebook Guardian Malaysia.

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like