Anda ingin mewarna rambut anda dan pada masa yang sama inginkan rambut kekal sihat bersinar? Jangan risau kerana Garnier Color Naturals ada penyelesaiannya. Garnier telah memperkenalkan rangkaian pewarna rambut yang telus air dan merawat rambut agar terjaga dan warna berkilau.

 

 

Rangkaian pewarna rambut Garnier Color Naturals kini diperkuasakan dengan bahan semula jadi untuk rambut yang dirawat, malah ia telus air (water permeable).

Hanya Guna Bahan Natural

GSN Color Naturals_1ft-FA

Selain daripada teknologi boleh telus air, rangkaian pewarna rambut Colors Naturals Garnier yang baharu ini adalah bebas ammonia. Ini bermakna bukan sahaja krim ini memberikan tekstur rambut yang lebih baik, merawat rambut serta memberikan warna menarik, dan berbau wangi sewaktu penggunaan.

Garnier Color Naturals ini menggunakan bahan-bahan berasaskan alam semula jadi, seperti minyak zaitun, avocado, dan badam yang memberikan warna dan ketahanan rambut selama lapan (8) minggu. Garnier Color Naturals adalah dibukti secara klinikal untuk memberikan rambut berkilau x5, menutup uban dan senang digunakan.

 

Lihat dan rasakan perbezaan rambut anda dengan pewarna rambut Color Naturals Garnier! Rangkaian ini kini boleh didapati dalam kit RM19.90 (berbilang guna) dan dan sachet RM8.90 (kegunaan sekali) di seluruh negara.

2 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like