Baru-baru ini, saya sempat ke pelancaran koleksi pakaian dalam Triumph untuk musim luruh/sejuk ( Triumph Autumn Winter 2020) di Four Points by Sheraton Kuala Lumpur, Chinatown. Kami gemar koleksi terbaharu dari Triumph ini kerana ia dicipta mengikut keperluan kaum hawa sepenuhnya bersama sentuhan kewanitaan yang baru.

Fit Smart 2.0

Ciri-ciri istimewa pada coli Fit Smart 2.0 ini adalah seperti renda dan jahitan yang ditempa khas bagi menyokong dan mengikut bentuk tubuh anda, tanda pengenalan teknologi 4D yang kekal menjamin pemakaian selesa sempurna. Mangkuk coli busa regangan 4D turut digunakan untuk lebih keselesaan dan fleksibiliti.

Pakaian dalam yang selesa dan feminin ini boleh didapati dalam warna Dusty Pink, Twilight Grey dan Black bersama seluar pendek mini sepadan. Boleh didapati sekarang pada harga RM249 untuk coli dan RM79.90 untuk celana dalam.

Aqua

Rekaan anggun ini menampilkan renda kewanitaan untuk gaya berfesyen dengan adanya Aqua Finesse and Aqua Rosie. Coli anjakan Deep V tanpa dawai menggunakan teknologi inovatif terbaru untuk menjadi sebahagian daripada coli anjakan kami paling selesa pernah dihasilkan. Dengan menggabungkan fabrik telap udara dan alas Aqua yang ringan, pakaian dalam sempurna Aqua menjanjikan keselesaan sepanjang hari.

Aqua Finesse dan Aqua Rosie masing-masing berharga RM249 (atas) & RM 79.90 – RM89.90 (ringkas).   Sculpt Rosanne and Astra Embroidery

Sculpt Rosanne dan Astra Embroidery mempunyai ciri lembut dan memberikan sokongan dari segi rekaan.  Sulaman Astra adalah gaya canggih yang diilhami oleh kepenuhan bunga mawar. Ia tersedia dalam dua warna abadi: Hitam klasik dan Bordeaux yang mempesona. Bra berwayar empuk yang terlaris ini memberikan bentuk feminin yang lebih rata.       

Untuk maklumat lanjut:  Website: www.triumph.com
Facebook: https://www.facebook.com/triumphMY/
Instagram: https://www.instagram.com/triumphlingerie/

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like