Ramai di antara ibubapa yang memanggil lampin bayi dengan sebutan “Pampers” termasuklah penulis sendiri, walhal Pampers merupakan jenama lampin bayi terkenal di dunia. Tahukah anda bahawa ini adalah kerana ramai anak-anak Malaysia memakai Pampers ketika mereka membesar? Kini, para ibu berpeluang untuk berikan kasih sayang abadi  bersama si manja, kerana Pampers akan kembali ke Malaysia secara ekslusif di Lazada, dengan Super Brand Day pada 29 Ogos 2018!

Kategori Ibu dan Bayi telah mengalami pertumbuhan ketara sejak diperkenalkan, dengan produk untuk bayi dan kanak-kanak, khususnya lampin kekal sebagai produk terlaris di platform e-dagang tersebut. Lampin bayi sentiasa mencatatkan kadar pembelian semula yang tinggi di Lazada kerana para ibu moden yang sibuk lebih gemar membuat pembelian dalam talian serta melalui aplikasi mudah alih, supaya mereka dapat meluangkan lebih masa bersama si manja.

Pampers telah melancarkan inovasinya yang paling premium iaitu Pampers kami yang dibuat di Jepun dilengkapkan dengan teknologi “Magical Pods” kami yang tersendiri. Ia bukan sahaja memastikan kekeringan sehingga 12 jam, malah ia bersifat nipis, ringan dan tiada kelembapan walaupun aktif sepanjang hari; sekaligus membolehkan si manja berasa selesa selalu.

Pampers Super Brand Day 

Pampers Super Brand Day merupakan sebahagian daripada misi kami untuk memupuk bayi generasi seterusnya agar sentiasa riang dan sihat. Pampers telah menyediakan siri tawaran eksklusif untuk Super Brand Day, iaitu satu acara beli-belah 24 jam yang berlangsung hanya pada 29 Ogos. Nikmatilah diskaun sehingga 30% untuk produk Pampers, yang akan dihantar secara percuma ke kediaman anda.

Alami pelbagai tawaran hebat dan teruskan pengalaman Pampers anda bersama si manja di sini.

Untuk maklumat lanjut mengenai Super Brand Day, layari www.lazada.com.my serta laman-laman media sosialnya.

 

Facebook: https://www.facebook.com/LazadaMalaysia/

Instagram: https://www.instagram.com/lazada_my/

Twitter: https://twitter.com/LazadaMY

Untuk maklumat lanjut mengenai Pampers, layari Pampers.my serta laman-laman media sosialnya.

Facebook: https://www.facebook.com/PampersMY/

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like