Di waktu panas begini, memang tekak rasa nak makan aiskrim. Kebetulan Häagen-Dazs melancarkan aiskrim perisa buahan yang lebih segar & asli! Häagen-Dazs Raspberry Stickbar, Cantaloupe Melon Ice Cream dan Mango & Cream Ice Cream yang baru adalahedisi istimewa musim panas untuk dinikmati seisi keluarga.


Rasa baru ini menampilkan ais krim klasik Häagen-Dazs yang dibuat dengan krim asli 100%, susu dari Perancis dan Belgium, diadun dengan buah-buahan asli, dan bebas dari bahan pengawet. Meningkatkan rasa dan tekstur, Raspberry Stickbar baru menggabungkan ais krim khas dengan rasa raspberi yang dipilih sendiri.

Rasa buah yang menyegarkan!

hdrpl


Apa yang menjadikan Melon Cantaloupe begitu istimewa? Dipilih dengan teliti dari beratus-ratus jenis buah di Eropah dan Mediterranean, rasa ini hanya menggunakan kepingan tembikai yang paling enak dengan tekstur yang luar biasa dan rasa yang enak.

qrf

Selain itu juga, Ais Krim Mangga & Krim baru, yang dihasilkan dengan gabungan buahan eksotik yang unik dari India, Peru dan Colombia. Hanya ais krim yang halus yang diadun dengan puri mangga dan buah-buahan halus.

Ketahui rasa baru yang menyegarkan di Haagen-Dazs Café yang berdekatan dengan anda, dan juga terdapat di semua pasar raya, pasar raya besar, dan kedai serbaneka terkemuka. Setiap tub berharga RM32.50, cawan mini dan aiskrim batang kayu dijual pada harga RM10 setiap satu. Pembeli juga boleh menebus beg sejuk bertema musim panas percuma di kedai sementara stok masih ada. Untuk maklumat lebih lanjut, layari https://www.haagendazs.com.my/

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like