Pernah cuba servis penghantaran makanan panas oleh dahmakan? Jika belum, anda rugi kerana makanan dari dahmakan lazat, berkualiti, sihat dan harga mampu beli. Kami ingin berkongsi dengan pembaca mengenai pengalaman penulis kami yang menghadiri Ujian Dapur R & D eksklusif dahmakan di The Cooking House untuk mengetahui lebih lanjut mengenai cara memasak makanan dahmakan yang lazat.

Chef Doul Harun, Chef R & D dahmakan dan Chef Syed Aminudin, chef de ‘partie mengadakan demonstrasi memasak dada ayam bakar bersama kentang lenyek dan sos chimichurri pasta arrabbiatta dan risotto barli bersama sos krim lemon. Media kemudian diajarkan tentang cara menyediakan bumbu (rempah ayam panggang, salad ulam & telur rebus) yang dimakan bersama Nasi Lemak Pandan dan sambal Strawberry.

Di dalam sesi ini, kami dapati, bahan yang digunakan adalah segar dan sesuai bagi mereka yang ingin makan makanan yang sihat dan menu yang menyelerakan.

Lawati https://dahmakan.com/menu atau aplikasi dahmakan, tersedia di Google Play Store & Apple App Store, untuk mengetahui dengan lebih lanjut mengenai menu makanan di dahmakan.

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like
Read More

Inilah Telstar 18, Bola Rasmi FIFA 2018

adidas Football telah mengumumkan Telstar 18 sebagai bola rasmi untuk Perlawanan Piala Dunia FIFA 2018  yang bakal berlangsung di Rusia. Bola Telstar 18 akan digunakan oleh pemain terbaik dunia dalam merebut kemenangan dalam acara bola sepak terunggul  yang bakal diadakan pada musim panas akan datang.