Kalau anda mahu pelembap mampu milik dan memberikan kesan maksima pada kulit anda, anda mesti gunakan produk Camura.

Ramai yang kurang gemar atau malas mengenakan pelembap atau serum selepas mencuci wajah dan ia boleh menyebabkan kulit kita menjadi kusam, kurang anjal dan tidak berseri.

Saya berpeluang mencuba Camura Hydrate Skin Recovery Treatment Set dan ternyata kesan boleh dilihat seawal 7 hari. Di dalam Camura treatment set ini terdapat Hydro Gel dan juga Recovery Concentrate

Camura Hydrate Skin Recovery Treatment Set (RM88)

Penghidratan ringan dengan Hydro Gel — ia berfungsi untuk melembapkan kulit pada waktu siang dan waktu malam dan memulihkan kulit , menambah keanjalan dan mengembalikan kelembapan kulit yang hilang sewaktu siang dan semasa sibuk bekerja.

Hydro Gel — Digunakan sebagai pelembap siang

Ia sangat ringan dan tidak melekit sesuai untuk penggunaan pada waktu siang. Kandungan bahan natural di dalam produk ini seperti tremella fuciformis sesuai untuk kitaran darah pada wajah, menambah kelembapan pada kulit dan memberikan kulit kesegaran berpanjangan.

Recovery Concentrate — Digunakan pada waktu malam

Teksturnya lebih pekat dan sesuai digunakan pada waktu malam. Pelembap ini digunakan untuk mengembalikan kelembapan kulit dengan kandungan horsetail, yarrow dan aloevera ekstrak yang mampu mengurangkan masalah kulit kusam.

Bagi yang ingin mendapatkan produk ini, aida boleh dapatkan di laman web rasmi Camura Beauty dan ikuti laman sosial mereka ya

Website: http://www.camurabeauty.com/

Instagram : http://www.instagram.com/camurabeauty/

Facebook: https://www.facebook.com/CamuraBeauty/

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like