Rangkaian Shurah Pencerah kini telah diperbaharui dengan wajah baru bertemakan warna merah jambu dan putih, sesuai dengan fungsinya untuk mencerah dan menjadikan kulit kekal berseri. Shurah Pencerah mempunyai dua bahan aktif utama iaitu Clear White dan Shiny Glow yang secara asasnya memberikan perlindungan UV dari sinarnya yang membahayakan sekaligus melembabkan dan menjadikan kulit kekal cantik.

Clear White

Fungsi Clear White adalah memastikan kulit anda cerah dalam masa seminggu dan pada masa yang sama menghasilkan melanin yang melindungi kulit 24 jam setiap masa.

Shiny Glow

Shiny Glow juga akan menjadikan kulit anda cerah mulus kerana ia mengandungi bahan semulajadi ekstrak akar kunyit dan mempunyai efek Anti-tyrosinase.

Shurah Pencerah mempunyai 6 produk di dalam rangkaiannya iaitu:

  1. Shurah Pencerah Pembersih Muka

Pembersih muka ini akan menjadikan kulit lembut dan cerah berseri kerana ia mempunyai rumusan yang memastikan kulit bersin tanpa kekotoran ataupun minyak yang boleh mengganggu kelembapan semulajadi kulit.

  1. Shurah Pencerah Penyegar

Penyegar atau toner biasanya digunakan sebagai persediaan untuk kulit menerima rawatan dari produk kecantikan seterusnya. Penyegar Shurah Pencerah ini tidak mengandungi alkohol, suci untuk digunakan tetapi tetap mampu membersihkan kulit sebersih-bersihnya malahan turut mengecilkan liang pori wajah anda.

  1. Shurah Pencerah Pelembap

Shurah Pencerah Pelembab juga mengandungi perlindungan UV untuk memastikan kulit anda terhindar dari kegelapan. Teksturnya ringan dan tidak berminyak menjadikan anda rasa selesa memakainya. Kulit juga akan kekal cantik dan segar.

  1. Shurah Pencerah Krim Siang

Krim muka yang tidak melekit ini dapat mencerah dan melembapkan kulit anda supaya lebih cerah sekata dan berseri. Dengan rumusan SPF30, ia dapat melindungi kulit anda daripada sinaran UV yang merbahayakan.

  1. Shurah Pencerah Krim Malam

Shurah Pencerah bukan hanya menjaga kulit anda di waktu siang sahaja, malahan juga pada waktu malam, jadi kulit anda dilindungi tak kira masa. Shurah Pencerah Krim Malam menyerap dengan cepat ke dalam kulit sambil memberikan penjagaan yang insentif melalui nutrien dan vitamin khusus untuk membaiki kulit yang rosak ketika di siang hari.

  1. Shurah Pencerah Losyen Tangan & Badan

Wanita bukan saja mahu kulit wajah mereka cerah berseri, malahan kulit di seluruh badan. Untuk kulit yang lembut dan cerah sekata, Shurah Pencerah Losyen Tangan & Badan adalah jawapannya. Ia mempunyai perlindungan UV yang memastikan kulit anda terlindung dari sinaran UV yang membahayakan dan menggelapkan kulit. Serapannya juga pantas, dan kesannya juga boleh dilihat dalam masa secepat 7 hari.

 

Untuk maklumat lanjut mengenai produk Shurah dan rangkaian Shurah Pencerah, anda boleh layari:

Facebook Shurah Malaysia : www.facebook.com/ShurahMalaysia

Instagram : www.instagram.com/shurahmalaysia

dan follow hashtag #shurahmy #shurahpencerah

Untuk pembelian di dalam talian: www.jetaine.com/shop

 

1 Shares:
1 comment
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like