The Gardens Mall telah menga melalui kolaborasi bersama Teach for Malaysia. Bermula 1 hingga 24 Jun 2018, The Gardens Mall akan menyumbangkan RM5.00 kepada Teach for Malaysia untuk setiap penebusan Hadiah Dengan Pembelian oleh pembeli.

Dari 1 hingga 24 Jun 2018, pembeli yang membelanjakan RM900 (RM800 untuk ahli The Gardens Club atau pemegang kad kredit Standard Chartered) dan ke atas dalam satu resit * di mana-mana kedai-kedai khusus The Gardens Mall akan dibekalkan dengan sebekas orkid. Untuk setiap penebusan orkid itu, The Gardens Mall akan mendermakan RM5.00 untuk Mengajar Untuk Malaysia.

*Terhad kepada 80 penebusan orkid dengan Pembelian hadiah setiap hari.

The Gardens Mall juga akan menjadi medan dimana pembeli boleh menyumbangkan alat tulis untuk pelajar di kios Teach for Malaysia di kawasan South Palm di pusat membeli-belah itu. Bagi mereka yang ingin bertanya tentang menjadi ahli Teach for Malaysia atau untuk mengetahui maklumat lebih lanjut, seorang wakil dari Teach For Malaysia juga akan hadir di kios sepanjang tempoh kempen.

Sejak penubuhannya, pusat membeli-belah itu telah membantu lebih daripada 30 pertubuhan amal seperti Food Aid Foundation, Kechara Soup Kitchen Society, dan  Rumah Kasih Sayang.

Pesta raya retro di The Gardens Mall

Pengunjung juga dapat menikmati suasana 1920an Malaya dengan hiasan ‘Nostalgia Raya’ di dalam pusat beli belah ini. Terdapat juga persembahan bertema retro seperti ‘Time to Joget’, ‘Tarian Yesteryear’ dan Angklung.

Untuk maklumat lanjut:

FACEBOOK: www.facebook.com/thegardensmallmalaysia

INSTAGRAM: www.instagram.com/thegardensmallmy

0 Shares:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like